Over ons


Over ons
BMI is anders dan de grote ketens. Achter BMI staat Thijs Lambeck met veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van interieur op maat. Wij ontwerpen en produceren keukens, badkamers en maatwerk meubelen geheel naar de wens van de klant in elk gewenste stijl. Budget, klant en creativiteit staat centraal om tot een zo uniek mogelijk ontwerp te komen. Wij zijn niet gebonden aan standaarden, alles is mogelijk op het gebied van materiaal- en kleurkeuze. Wat BMI anders maakt dan de grote ketens is dat wij bij u thuis komen om uw wensen door te spreken op basis van uw budget. Aan de hand van uw wensen wordt er een ontwerp en offerte gemaakt. Als er overeenstemming is over het ontwerp en de offerte wordt er een planning gemaakt en kan BMI voor u aan de slag in eigen werkplaats!

                                   
Missie
BMI heeft als missie om een onderneming te voeren die dicht bij de wens en smaak van de opdrachtgever staat. Hierbij stellen wij de belangen van de opdrachtgever voorop. BMI is een onderneming die in de veranderende markt durft mee te bewegen en kennis en kunde deelt. Wij leveren creativiteit zonder grenzen en zijn altijd vooruit kijkend!


Faciliteiten

BMI is gevestigd aan de Noorwegenstraat 6a, hal 11 te Deventer. Dit pand is voorzien van kantoor, een showroom en een werkplaats inclusief opslag. Deze werkplaats biedt alle faciliteiten om al uw (woon)projecten te realiseren.
 

Disciplines
Naast het ontwerpen en realiseren van interieur op maat kunt u bij ons ook terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wij zijn thuis in alle disciplines en nemen al uw bouwzorgen uit handen. Of het nu gaat om klein- of groot onderhoud. BMI levert uniek maatwerk.
 
·         Maatwerk badkamers en keukens
·         Maatwerk trappen, meubelen en kasten
·         Maatwerk barren, balies, display's en vitrines
·         Radiatorombouw en lambrisering
·         Electra- en loodgieterswerk
·         Timmerwerk
·         Stucwerk
·         Tegelwerk
·         Schilder- en kitwerk
·         Leveren en leggen van vloeren (o.a. tegels,
           hout en gietvloeren)
·         Aanbouw- en verbouwwerkzaamheden (o.a.
          serre, uitbouw en dakkapel)
·         Plaatsen/vervangen van kozijnen, deuren,  
          ramen en beglazing
·         Plaatsen van carport, tuinschuur en veranda


Bouwplatform Deventer
BMI is lid van Bouwplatform Deventer. 

De bouwsector kent veel Zelfstandigen (ondernemers) Zonder Personeel (Z(O)ZP) die gespecialiseerde taken in de bouw uitvoeren. Ook Deventer kent veel van deze vakmensen. Door een samenwerking tussen verschillende spelers kunnen de krachten worden gebundeld. Bouwplatform Deventer is hierdoor sterk in snelheid en innovatief vermogen, die een stabiele ondergrond vormt. Bouwplatform Deventer is een volwaardig ondernemersnetwerk voor de ZZP-er in de bouw. Zij zijn een betrouwbare partner en verbindt klanten en bouwprofessionals op één platform. 


BMI in samenwerking met Bouwplatform Deventer biedt de volgende voordelen voor u:
 
-       Betrouwbare partner
-       Eén aanspreekpunt
-       Flexibel
-       Adviserend
-       Meerdere disciplines onder één dak
-       Gedeelde kennis
-       Kwaliteit en vakmanschap
-       Scherpe prijs
 

http://www.bouwplatformdeventer.nl
 
Share our website